VVS Frederikshavn: VVS Lykke ApS

VVS Lykke ApS er et af Frederikshavns ældste VVS-firmaer, stiftet i 1918. I 1985 købte Steen Jensen firmaet og fra at være et traditionelt VVS- og blikkenslagerfirma, er VVS Lykke i dag en virksomhed i konstant udvikling, med mange forskelligartede opgaver inden for branchen;

Derudover laver vi professionelle indretningsforslag til jeres badeværelse og kan tilbyde en totalløsning til fast pris med alle håndværkerentrepriser inkluderet.

VVS-eksperter med mange års erfaring

Vi har grundet mange års erfaring med vvs-faget, mulighed for at løse tæt på hvilken som helst opgave du kan stille os. I vores team finder du autoriserede VVS-installatører og blikkenslagere, som alle sætter en stor ære i at kunne levere et godt stykke arbejde med en finish i topkvalitet, med rettidig udførelse.

Uanset hvilken opgave du skal have hjælp til, kan du roligt kontakte os. Vi skal nok finde på en løsning der passer dig. Foruden VVS Frederikshavn, løser vi også en lang række vvs-opgaver for kunder i hele Nordjylland. Lad os være din professionelle sparringspartner til dit nye projekt.

VVS Totalløsninger

Er det tid til at renovere eller istandsætte boligen, så klarer vi også det. Når der skal laves ændringer på badeværelset, køkkenet eller bryggers, så kan du trygt kontakte os. Vi gør det dejlig nemt for dig, da vi kan håndtere hele opgaven allerede fra inspirationsfasen. Vi tager også kontakt til øvrige fagpersoner, som opgaven eventuellt kræver. Vi stiller også garanti for, at opgaven løses i allerhøjeste kvalitet, så du kan få glæde ud af det fuldførte projekt i de næste mange år.

Steen Jensen

Autoriseret VVS-installatør
Bedre Bad – Bedre Energi partner
Certificeret Vådrumsinstallatør

Kontakt mig på tlf. 98 42 01 29

steen-jensen-vvs-lykke

Lad os ringe dig op

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 98 42 01 29
  info@vvs-lykke.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon