Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Jensen
Virksomhedsindehaver – VVS-installatør og daglig leder

Mød vores medarbejdere

På denne side kan du se vores kvalificerede medarbejdere. Alle vores medarbejdere er effektive og kvalitets orienterede, og de vil altid gøre deres bedste for at levere et tilfredsstillende slutresultat.

Ønsker du at vide mere om vores medarbejdere, kan du finde kontaktoplysninger på hver af dem, så du kan kontakte dem direkte, hvis det er nødvendigt. Alle vores passionerede medarbejdere yder vores kunder den absolut bedste service – hver gang!

Vi er din lokale VVS-ekspert i Frederikshavn. Kontakt os gerne for ethvert VVS- eller energiarbejde. Vi udfører hydraulikarbejder for både private og erhvervskunder

Vi står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt. Vi har stor erfaring med installation af toiletter, renovering af badeværelser og installation af energiinstallationer. Takket være vores medlemskab i det landsdækkende Bedre Bad – Bedre Energi vand- og kloaknet, har vi adgang til de nyeste teknikker inden for vand-, kloak- og energiinstallationer. Derfor rådgiver vi dig altid ud fra viden, og du kan være helt sikker på, at vi altid finder den bedste løsning

 • Butiksindehaver – Indkøber
  Hanne Jensen
 • Økonomiansvarlig
  Susanne Bjerre
 • Virksomhedsindehaver – VVS-installatør og daglig leder
  Steen Jensen
 • VVS Montør – Certifikat svejser
  Claus David
 • VVS Montør
  Rene Lund Andersen
 • Blikkenslager – VVS Montør
  Martin Andersen
 • Lærling
  Jonas Christian Nielsen
 • Blikkenslager – VVS Montør
  Palle Christensen
close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 42 01 29
info@vvs-lykke.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon