VVS butik & badeværelsesudstilling i Frederikshavn

Tag et smut forbi VVS-butikken i Frederikshavn og få inspiration til indretningen af badeværelset. Vi har nemlig samlet en række badeværelsesløsninger i vores badeværelsesudstilling. Skynd dig at kigge forbi. Vi står klar med specialister inden for faget, som vil rådgive og svare på spørgsmål.

VVS-Lykke vvs butik Frederikshavn

Her finder du os

Adresse:

Esbjerggade 12
9900 Frederikshavn

Åbningstider:

Mandag - fredag: 10:00-17:00
Lørdag: 10:00-13:00.

Få gode råd og hjælp til badeværelsesindretning

I vvs-butikken og udstillingen kan du få hjælp til at få stilen og badeværelsesindretningen på plads. Få en snak med en Certificeret Vådrumsinstallatør, der kan rådgive i de smarte badeværelsesløsninger, og hjælpe dig med at besvare diverse spørgsmål du måtte have. 

Oplev de nyeste badeværelsesprodukter

I vores badudstilling bliver du præsenteret for et bredt udvalg af produkter og brands, som vi fører. Du vil bl.a. finde nyheder inden for:

  • baderumsmøbler
  • armaturer
  • sanitet
  • brusesæt
  • bruseafskærmninger

Du finder samtidigt et stort udvalg af tilbehør og accessoires til bademiljøet. Vi vil stå klar til at vejlede og rådgive dig, inden for diverse mærker, materialer og møbler. 

Vi forhandler badeværelsesmøbler og tilbehør fra de førende brands på markedet; Axor, BWT, Dansani, Duravit, Frostline, Geberit, Grohe, Grundfos, hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Quooker, SkabRum, Unidrain, Viega og Vola.

Så kontakt os i dag, og lad os se på din badeværelsessituation. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig, samt give dig et tilbud.

Kontaktoplysninger

Tlf. 98 42 01 29
Mobil: 40 42 92 29

Se billeder fra udstillingen

Se mere:

Om os

Medarbejdere

Leverandører

Kontakt

Persondata