vvs-lykke-baedevaerelse

Bad og badeværelser

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Frederikshavn skaber vi dit nye badeværelse igennem totalløsningen, der indebærer alt fra optegnelse, levering, montering og oprydning.

Vi er eksperter i at skabe dit drømmebadeværelse

Går du med tanker om et nyt badeværelse eller fornyelse af det gamle så kontakt os for en uforpligtende snak Vi klar til at rådgive dig og føre dig igennem processen. Vi hjælper dig med materialevalget alt efter hvilken stil du gerne vil ramme. Vi tegner dit badeværelse og tager os gerne af opgaven i totalentreprise, hvis du ønsker det.

Når vi skal i gang med et nyt badeværelsesprojekt, så vil vi også være med helt fra start. Vi er med helt fra start - også under udviklingen af jeres drømmebadeværelse. Vi kan bidrage med inspiration fra tidligere projekter, mange års erfaring og ikke mindst vores fagviden. Vi vil stå ved siden af jer, som en solid søjle fyldt med erfaring, inspiration og professionalisme, så I altid føler jer trygge. Når planlægningen er overstået og jeres nye badeværelse er tegnet, skal du egentligt bare læne dig tilbage og vente. Derfra står vi for alt - lige fra levering til montering.

Start forandringerne på badeværelset med et GRATIS BADTJEK

Vi udfører

Hos VVS-Lykke i Frederikshavn udfører vi alle tænkelige løsninger inden for badeværelser og bryggers. Vi klarer både store og små opgave - selv en dryppende vandhane. Men vi klarer også de gennemgribende renoveringer som f.eks:

  • Nyt badeværelse & hele totalløsningen
  • Renovering af badeværelse
  • Vandinstallationer
  • Reparation og udskiftning
  • Alt i bryggers

Vi kan klare enhver opgave man kunne komme i tanke om. Hvis din opgave ikke står på listen, så er du altid velkommen til at kontakte os alligevel. Vi har helt sikkert også en løsning til dig. Lige meget hvad arbejde vi udfører, kan du altid forvente topkvalitet og uddannet håndkraft. Dog er disse 4 områder nogle ting, som vi har rigtig mange års erfaring inden for. Vi kender derfor til alle slags installation, små detaljer, eller hvad der enten ønskes af et bryggers eller badeværelse. Vores kompetente og dygtige medarbejdere står klar til, at hjælpe dig med et hvilket som helst problem.

Din totalløsning - til aftalt tid og pris

Som nævnt står vi gerne for al koordinering i forbindelse med et projekt. Det indebærer alt fra optegnelse, levering og montering af elementer samt oprydning. Det er hvad vi kalder en totalløsning - og det sikrer den bedst mulige service fra start til slut. Når vi er med fra starten, så kan du trygt læne dig tilbage og overlade arbejdet itl os. Vi sikrer dig at arbejdet bliver udført i førsteklasses kvalitet.

Vi udfører totalløsninger i hele Frederikshavn, men vi kører gerne længere væk, så tøv ikke med at tage kontakt, og så finder vi ud af det sammen.

Din lokale VVS'er i Nordjylland

VVS-Lykke i Frederikshavn er din lokale VVS'er i Nordjylland og vi står klar til at løse enhver opgave inden for bad og bryggers. Vi specialiserer os i badeværelser og du er i trygge hænder, når dit renoverings- eller ombygningsprojekt er overladt til os. Vi har kvalitetsmaterialerne samt håndværksmæssige knowhow til at skabe dit drømmebadeværelse. Som VVS-håndværker er vi all-in på kvalitet og tillid. Kvaliteten får du af vores dygtige medarbejdere, både i form af kyndig rådgivning og godt dansk håndværk. Vi arbejder altid med en professionel tilgang til projekter og vi tager alle henvendelser med fuld seriøsitet. For os er det en kernesag, at kunne levere den bedst mulige service - derfor forlader vi aldrig et projekt før vi selv er 100% tilfredse med resultatet.

Bliv klogere på et nye badeværelse

Herunder finder du links til undersider, som er relevante ift. Overvejelserne omkring et nyt badeværelse. Her kan du indledningsvis læse lidt om vores forskellige servicer, og hvad vi ellers kan gøre for dig. Når du er færdig, eller hvis du allerede nu sidder med spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer her.