Blikkenslagere i Frederikshavn

Hos Bedre Bad Frederikshavn – VVS Lykke er vi stolte af at holde det gamle håndværk i hævd. Vi udfører blikkenslagerarbejde efter de gamle håndværkprincipper. Vores medarbejdere er udannede blikkenslagere, dvs. at vi altid udfører opgaven korrekt og at vi altid kan tilbyde løsningen i en lang række materialer. Vi arbejder primært med materialer som zink, aluminium, kobber og stål. Vi kan også være behjælpelig med det meste inden for blik-faget og du får altid kyndig sparring på projektet - alt er med i løsningen hos Bedre Bad Frederikshavn.

Arbejdsopgaver vi udfører:

Står du og har brug for en blikkenslager? Du kan her se hvilke arbejdsopgaver vi kan hjælpe med:

  • Nyt tag og facade
  • Installation og reparation af tagrender og nedløb
  • Facadearbejde
  • Inddækning af skorstene og kviste
  • Inddækning af skotrender altaner, kviste, karnapper m.m.

Vi arbejder både med traditionel og moderne blikarbejde

I vores blikarbejde værdsætter vi de traditionelle løsninger inden for blik, men dette er ikke ensbetydende med at vi laver oldgamle løsninger. Vi er vvs-installatører der har stor erfaring med både moderne og traditionelle blik-løsninger. Vores ”værktøjskasse” er fuld af viden og erfaringer inden for effektive teknikker og designmæssige løsninger. Vores viden inden for blikkenslagerfaget bliver hele tiden opdateret i samarbejde med den landsdækkende vvs-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi.

Kontakt os for et tilbud på blik-opgaven

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tlf. 98 42 01 29 eller per mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..