Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Jensen
Virksomhedsindehaver – VVS-installatør og daglig leder

Gratis Badtjek

Vores Gratis Badtjek er et uforpligtende tilbud til dig, der ønsker at lave ændringer på badeværelset. Når du bestiller et Gratis Badtjek, kommer vi og besøger dig, hvor vi foretager en gennemgang af badeværelsets eksisterende installationer, rummet og mulighederne for forbedringer. Efterfølgende tager vi en første snak omkring dine ønsker og dine behov. Vores Badtjek er ganske gratis og uforpligtende for dig, men vi tager det ganske seriøst – og sender gerne en Certificeret Vådrumsinstallatør hjem til dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Bestil et Gratis Badtjek her:

For at bestille vores Gratis Badtjek bedes du udfylde nedenstående kontaktformular. Ved udfyldning bestiller du et Gratis Badtjek samt et tilbud omkring rådgivning, hvor vi står til rådighed for at hjælpe dig med at realisere drømmebadeværelset.

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

  Muligheder for at energioptimere

  Det er vigtigt at få en Certificeret Vådrumsinstallatør til at gennemgå dit badeværelse, da der i mange tilfælde er gode muligheder for at energioptimere. Igennem en energioptimering, kan du gå hen og spare store summer på din nuværende varme- og energiregning. Efter vores dygtige medarbejdere har vurderet dit badeværelse, fortæller de dig om dine muligheder for eksempelvis:

  • Omlægning
  • Totalrenovering
  • Udvidelse

  Ved os får du seriøs rådgivning og inspiration, der sikrer at du træffer de rigtige valg. Vores rådgivning og inspiration gælder helt ned til de mindste detaljer, som ofte er dem der gør den største forskel på badeværelset. Så kontakt os allerede i dag, og sammen finder vi frem til den intelligente løsning, som passer til dine badeværelses drømme.

  Efter ønske er det også muligt at få lavet en aftale om et projektoplæg, med tidsplan, tegning og et tilbud på det nye badeværelse. I fællesskab realiserer vi dine badeværelsesdrømme. Hvis du ønsker inspiration inden du får besøg af vores Bedre Bad ekspert, så kan du læse vores artikel omkring indretningstips til badeværelset.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

  Bedre Bad totalløsninger til nyt badeværelse

  Bedre Bad kæden har mange års erfaring med at gennemgå badeværelser og komme med forslag til forbedringer. Vi står til rådighed, og er klar til at hjælpe dig med dit nye badeværelsesprojekt. Tag kontakt til os og vores dygtige medarbejdere. Sammen finder vi den mest intelligente løsning til dig, således at du kan få det badeværelse du eftersøger. Vi kan hjælpe til med løsningen uanset om du planlægger en totalrenovering, omlægning eller en udvidelse af badeværelset. Vores fagfolk har erfaring med alle muligheder, og sikrer dig den bedste løsning. Oveni hjælper vi dig til at løsningen bliver energioptimeret. Dette sikrer en mere effektiv energiløsning, der kan gå hen og spare dig mange penge på varme og elregningen. Lyder dette som noget for dig, så kontakt Bedre Bad Frederikshavn VVS Lykke allerede i dag.

  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

  Et væld af ny viden og nye kompetencer

  For os er det vigtigt, at kunne tilbyde den bedst mulige kvalitet til vores kunder i Frederikshavn og omegn. Som en del af Bedre Bad kæden har vi fået tilføjet et væld af ny viden og nye kompetencer, som vi kan drage nytte af i alle situationer. Dette gælder dermed også ved vores Gratis Badtjek. Med os som samarbejdspartner, får du kun de bedste fagfolk sendt ud. Dette er dygtige medarbejdere, som har års erfaring på bagen, og som sikrer dig den bedst mulige løsning – hver gang!

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 98 42 01 29
  info@vvs-lykke.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon