Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Jensen
Virksomhedsindehaver – VVS-installatør og daglig leder

Gulvvarme specialister i Frederikshavn

Et gulvvarmesystem kan fungere sammen med mange forskellige varmekilder – herunder f.eks. oliefyr, naturgasfyr, fastbrændselsfyr og jordvarmeanlæg. Sidstnævnte sparer dig mange penge og samtidigt får i en miljøvenlig dagligdag.

Der er stor forskel på gulvvarmeanlæg – også mere end bare vandbaseret gulvvarme og el-gulvvarme. Der er fordele og ulemper ved begge og du kan derfor få personlig vejledning hos Bedre Energi Frederikshavn – kontakt os på tlf. for at høre mere eller få et uforpligtende tilbud på en gulvvarmeløsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Danfoss app og varmestyring

Friheden ved moderne gulvvarmesystemer

Hvis du udskifter det eksisterende varmeanlæg, så kan du drage glæde af mange fordele. Skiftet fra radiatorer til gulvvarme vil fri dig for følelsen af kolde fødder i hjemmet, da boligen nu opvarmes jævnt nedefra. Du vil også kunne nyde af mindre besværlig rengøring omme bag radiatoren. Det kræver derfor langt færre ressourcer og tid, at have gulvvarme som sin opvarmningsform i stedet for radiatorer. Du kan derfor fokusere på de ting, som du synes er sjove i hverdagen.

Gulvvarme fungerer også perfekt til vådrum – badeværelser og bryggers. Det giver nemlig langt hurtigere tørring, som modvirker fugt og vandskader i boligen. En kold vintermorgen er det også rart at kunne stå op til et lunt badeværelsesgulv frem for et koldt. Sidst, men ikke mindst kan man nyde bedre indretningsfrihed. Der er nemlig ikke radiatorer som optager pladsen under vinduer mv. i boligen.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Pris på gulvvarme og gulvvarmeanlæg

Det kan være svært at sætte en pris på et gulvvarmeanlæg, da det afhænger af mængden af arbejde forbundet med opgaven. Det kan f.eks. være at det gamle gulv skal brækkes op før det er muligt at installere gulvvarme. Der skal højst sandsynligt også lægges nyt gulv bagefter – men skal dette være inkluderet i løsningen – så er prisen også derefter.

Hos Bedre Bad Frederikshavn giver vi gerne et uforpligtende tilbud på gulvvarmeprojektet. Hos os får du altid prisen serveret inden vi starter. Få dit nye gulvvarmeanlæg installeret til tiden og i høj kvalitet.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 42 01 29
info@vvs-lykke.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon