Indretningstips til badeværelset

Du har helt sikkert din helt egen stil og smag – og ved i hvilken retning, dit nye badeværelser skal gå stilmæssigt. Og sådan skal det være – for vi er alle forskellige. Alligevel er der en række generelle indretningstips, som du med fordel kan lade indgå i dine tanker. Find bad inspiration her:

  • Indret badeværelset i zoner efter funktion, så flere familiemedlemmer kan være på badeværelset uden at gå i vejen for hinanden.
  • Væghængte møbler, toilet og toiletspand får rummet til at syne større og lettere at rengøre.
  • Smarte, praktiske og rummelige møbler kan give følelsen af at dit lille badeværelse føles meget større og pladsen knap så trang.
  • Lyse fliser åbner rummet, mens et mørkt gulv skaber kontraster og dybde.
  • Udnyt pladsen kreativt. Er der for eksempel højt til loftet, kan pladsen udnyttes med smalle hylder i glas eller stål, ligesom nicher kan udnyttes med showercorner.
  • Undgå at gemme ting af vejen, men brug i stedet bløde badehåndklæder og flotte flakoner som en del af indretningen. Håndklæder i pangfarver frisker op, mens naturfarver giver en rolig og afslappet atmosfære.
  • En håndklædetørrer kan monteres på det lille badeværelse, hvor den på én gang sørger for en lun temperatur, ophæng til håndklæderne og dejlig varme badehåndklæder på hele badeværelset.

Vælg din VVS’er med omtanke

Lad Bedre Bad Frederikshavn VVS Lykke være din professionelle samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut. Uanset hvilke af vores dygtige og kompetente medarbejdere, som du måtte møde, så er vi alle kendetegnet gennem vores store engagement med fokus på kvalitet i vores arbejde.

Vi er autorisereret VVS-installatør, og er samtidig stolte af at kalde os for Certificereret Vådrumsinstallatører igennem BBA. Det er din garanti for, at opgaverne bliver løst i høj kvalitet, og samtidig overholder lovgivningen for vådrum med tilhørende installationer.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi er altid imødekommende, og klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan finde vores kontaktinformationer her.

Tjekliste ved indretning af badeværelse

Der er rigtig mange ting, som du skal tænke på ved etablering af nyt bad. Men bare rolig – med vores vejledning kommer du hurtigt gennem listen. Her kan du se vores tjekliste.

Opgavens omfang

Måske ønsker du at lave små ændringer med udskiftning af toilet, armatur og loftsbelysning på badeværelset, eller også skal badeværelset totalrenoveres. Det kan være at gulvbelægningen skal beholdes eller helt udskiftes i samme omgang. Udover dette, så kan vi også hjælpe med at bevare eller opsætte nye vægfliser og eventuel loftbeklædning. Vi kan i samme ombæring gennemgå efterisoleringen eller gulvvarmeinstallationen på dit badeværelse. Herudover skal der muligvis tegnes en forsikring under byggeriet og der skal kigge på eventuelle ændringer i forsikringerne mod rør- og svampeskade.

Indretning lille badeværelse

Hvis du har et lille badeværelse, der skal indrettes, så har vi løsningen til at få mest ud af de få kvadratmeter. Vi har erfaring med både store og små badeværelser, men typisk er det de små badeværelser, som kræver veludtænkte indretningsløsninger. Igennem vores Gratis Badtjek hjælper vi dig med at vurdere og beslutte, hvordan det lille badeværelse forvandles til et praktisk rum, med plads til alle gøremål.

Forberedelser inden badeværelsesrenovering

Når du skal til at indrette badeværelset er det først og fremmest vigtigt at have finansieringen på plads til indkøb af materialer eller en håndværksaftale til nyt badeværelse. Vi udfører badeværelser igennem en totalløsning, hvor du får alt inklusivt. Her sørger vi både for bestilling af materialer, et nødbad og -toilet, affaldscontainer, udskiftning af installationer og andre håndværksmæssige opgaver. Vi sørger desuden for at hyre de rette håndværkere til andre opgaver du vil have udført. Med andre ord kan vi tilbyde en komplet løsning til nyt badeværelse.

Vi håndterer alle opgaver inden for VVS-arbejde

Vi løser en lang række opgaver inden for renovering af badeværelser. Vi har mange års erfaring i gennemgange af faldstammer, kloak og afløb. Derudover er vi kyndige i udskiftning og etablering af radiatorer, håndklædevarmere og gulvvarme. Vi sørger også for alle former for rørføring til vand og afløb, udskiftning af vask og armatur, brusearmatur og badekars armatur.

El og belysning på badeværelse

En badeværelsesrenovering kræver ofte udskiftning af elinstallationer og belysning. Her kan vi kontrollere dine gamle installationer og opsætte nye afbrydere, stikkontakter og diverse tilslutninger til eksempelvis håndklædetørreren og vaskemaskinen i vaskesøjle. På det nye badeværelse kan du overveje om der skal ske ændringer i loftsbelysningen, hvor vi kan gå ind og fikse indfræsede elkabler og alt inden for kabelføring. En god kabelføring er vigtigt for det flotte badeværelse og det rette løs sikrer at du ikke ender med et mørkt badeværelse.

Bad, brus, jacuzzi og sauna i badeværelse

Luksus løsninger skal der også være plads til. Vi kan fjerne det gamle badekar og erstatte det med et nyt lækkert badekar, spaløsning eller sauna. En ny bruseniche eller brusekabine med dertilhørende ny brusearmatur kan vi også tage et kig på. Overvej om der skal være en bruseskærm, brusepanel eller en brusekabine med siddeplads.

Toilet og bidet

Skal toilettet beholdes eller udskiftes? Vi er kyndige i installation i ethvert toilet - uanset om du ønsker et væghængt toilet med skjult cisterne, et almindeligt stående toilet eller et dusch-toilet med bidetfunktion.

Vaskeplads på badeværelse

Hvad skal der ske med vaskepladsen på badeværelset? Skal vasken beholdes eller udskiftes til eksempelvis en gulvstående enkeltvask med massere af bordplads eller en dobbeltvask til en større familie. Vi kan tilbyde en lang række løsninger inden for vaskepladser med eksempelvis et skab sammenbygget i et skab. Desuden har vi et lang række armaturløsninger til den nye vask på badeværelset. Vi kan præsentere hele møbeludvalget gennem vores gratis badtjek.

Opbevaring på badeværelse

Overvej nøje hvor meget skabsplads der skal være på badeværelset. Skal de gamle skabe beholdes eller skal der en ny skabsløsning til? Hylder er også et godt møbel til de ting du alligevel har fat i hver morgen. Vi har alt i små møbler til badeværelset - eksempelvis væghængte affaldsspande, toiletpapirholdere, knager til håndklæder og hylder til brusenichens baderemedier.

Diverse badeværelsestilbehør

Udover alle de ovenstående løsninger, så mangler vi lige at nævne nye badeværelsesspejl og puslepladser, som kan være nødvendigt at have for småbørnsfamilier. Du kan også overveje om der skal ekstra siddepladser på badeværelset eller der skal være en form for skydedørsløsning til badeværelset. Foruden alle møbeltyperne, så skal du også have klarlagt hvilke farver og materialer der skal gennemsyre dit nye badeværelse. Det kan vi hjælpe dig med at finde en løsning på, når du bestiller vores Gratis Badtjek.

Få mere inspiration til badeværelset her

VVS Lykke i Frederikshavn er medlem af Bedre Bad - Bedre Energi kæden. Det er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS-installatører. Vi har derfor nem og hurtig adgang til ny viden gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kolleager. Derudover har vi mange års erfaring, og kan derfor med garanti finde en badeværelsesløsning, som netop dækker dine præferencer og behov.

Hvis dine badeværelsesdrømme er en smule uoverskuelige, så kan et Gratis Badtjek være en mulighed for dig. Bedre Bad Frederikshavn - VVS Lykke tilbyder et gratis og uforpligtende badtjek. Vi kommer på besøg hjemme os dig, hvor du vil møde én af vores engagerede og kompetente medarbejdere. Her vil vi gennemgå dit badeværelse fra A-Z. Det indebærer en gennem gang af dine fliser, vask, brusekabine og ventilation mv. Løbende kan du stille tvivlsspørgsmål, og til sidst kan vi opstille en række muligheder for dig, som netop stemmer overens med dine præferencer og behov. Du kan læse mere om vores Gratis Badtjek her.

Du kan desuden udvide din horisont og finde inspiration til flotte badeværelser i vores online brocherer. Her har vi samlet en masse relevant information og andre punkter, som er relevante. Det kan eksempelvis være valg af badeværelsesmøbler med de tilhørende fordele og ulemper. Ligeledes har du mulighed for at danne et overblik over de nyeste trends og muligheder på badeværelsesmarkedet. Du kan finde Bedre Bad - Bedre Energi kædens online brocherer her.