Vand- og varmesystemer til ejendomme

Få del i de store fordele

Vand- og varmesystemer skal bare fungere! Der er absolut ingen der ønsker at have mistillid til boligens installationer. Forestil dig en situation hvor du en kold vintermorgen ikke har varmt vand i bruseren – det er ikke særlig fedt, vel?

Ønsker du holdbare og solide vand- og varmesystemer i boligen, så kontakt Bedre Bad Frederikshavn – VVS Lykke ApS. Vi sikrer dig et effektivt og energioptimeret varmesystem som gavner både din trivsel og økonomi. Et varmesystem der ikke fungerer optimalt, vil tage længere tid og forbruge mere energi på at opvarme dit hjem. Vi er eksperter i at servicere inden for sanitet, vandhaner, rørforbindelser, radiatorer, gulvvarme og fjernvarmeinstallationer. Du kan roligt kontakte os til din næste opgave vedrørende vandinstallationer.

Få et eftersyn af dit varmesystem

Vi tilbyder en kyndig gennemgang af dit varmesystem i boligen. Vi kan give vores forslag til forbedringer og justeringer, som vil få dit varmesystem til at fungere optimalt. Vi forhandler også de nye og mere effektive varmeløsninger som findes på markedet.

Hos os kan du få løbende service, som sikrer længere levetid på dine systemer og som altid giver god komfort i boligen. Det er vigtigt, at installation og vedligehold af varmeanlæg bliver udført korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Med os som partner har du en garanti for, at arbejdet altid er i orden.

Hvis du er utilfreds med dit gamle varmesystem i boligen, så kan vi også rådgive og etablere nye installationer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tlf. 98 42 01 29 eller per mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Få rådgivning og projektering af din opgave

Hos Bedre Bad Frederikshavn er vi til rådighed som rådgiver og sparringspartner til din næste store opgave eller projekt. Med vores mange års erfaringer af totalløsninger kan du være sikker på, at vi hjælper dig godt i mål. Læs mere om rådgivning og projektering her.

Se mere:

Gulvvarme

Ventilation

Renovering og Nybyg

Quooker Kampagne