Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_service-vejledning-rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Jensen
Virksomhedsindehaver – VVS-installatør og daglig leder

Samarbejdspartner til renovering og nybyg

Få rådgivning og ekspertise til boligens næste projekt

Når du vælger Bedre Bad Frederikshavn, som rådgiver og sparringspartner til totalløsning af din næste store opgave eller boligprojekt, så kan du forvente, at vi skræddersyer mulighederne netop til dig og dine behov. Vi ved om nogen, at vores kunder har forskellige præferencer og behov, som skal opfyldes. Derfor er der sjældent én løsning, som passer til flere forskellige typer af kunder. I tæt dialog med dig, fokuserer vi på netop dine individuelle behov. Det betyder, at du er sikret en løsning, som hele husstanden får glæde af i mange år ud i fremtiden.

Dette er selvfølgelig langt fra et krav, men blot et godt råd. Du kan nemlig med fordel overveje husstandens behov, som skal løses. Årsagen heraf skal findes ud fra, at med et dybt og forklarende kendskab til dine behov, desto nemmere er det, at præcisere færre løsninger, som til gengæld dækker dine behov. Det betyder, at du i langt højere grad kan fokusere på færre muligheder. Det medfører en højere overskuelighed og klarhed.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Totalløsninger

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Frederikshavn har vi kompetencerne til alt fra rådgivning og projektering til udførelsen af renovering eller nybyg.

Vi har totalløsninger til alt inden for:

 • Køkken
 • Bryggers
 • Bad
 • Energi
 • Tilbygninger

Dette er blot et lille udsnit af de mange forskellige typer af opgaver, som vi fornyeligt har rådgivet og udført for vores kunder. Hvis netop din løsning ikke skulle være blevet beskrevet her på siden, så kan vi med garanti hjælpe dig i mål alligevel. Kontakt os på tlf. 98 42 01 29 for at høre mere om dine muligheder.

Lad Bedre Bad Frederikshavn være din professionelle sparringspartner til dit næste boligprojekt. Med vores mange års erfaring med løsning af en bred vifte af totalløsninger, så hjælper vi dig sikkert i mål. Du skal blot nyde det endelige resultat, og lade os gøre arbejdet. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kompetencer til totalløsningen

Vi sørger for både murer, tømrer, elektrikere og hvem der ellers er brug for til at løse netop din opgave på bedst mulige måde.

Ring til os på 98 42 01 29 og bestil et uforpligtende besøg, så vi kan hjælpe jer med jeres opgave.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi i Frederikshavn benytter vi kun samarbejdspartnere, som har de samme høje forventnings- og kvalitetskrav som os selv. Det er din garanti for, at opgaven bliver løst yderst effektiv uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det betyder, at du får glæde af din investering mange år ud i fremtiden.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Et uoverskueligt projekt

En udvidelse, renovering eller ombygning af et badeværelse, køkken eller bryggers kan for de fleste være et uoverskueligt projekt fra start til slut. Oftest er den primære årsag, at det kræver mange forskellige faggrupper til udførelsen af totalløsningen. Derfor kan du, ved valg af Bedre Bad Frederikshavn sikre dig, at du kommer sikkert i mål med dit projekt.

Vi har mange års erfaringer med totalløsninger, som mere eller mindre dækker hele boligen. Bedre Bad – Bedre Energi i Frederikshavn er din professionelle samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut.

Når du vælger os til dit næste store projekt, så slipper du for besværet. Vi tager nemlig selv kontakten til de relevante faggrupper, som er nødvendige at inddrage i udførelsen af projektet. Disse faggrupper er nøje udvalgt, så det stemmer overens med vores egne høje kvalitets- og forventningskrav. Det er din garanti for, at opgaven bliver løst i høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år ud i fremtiden. Du skal blot læne dig tilbage og nyde det endelig resultat.

Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud. Vi står selvfølgelig også til rådighed til besvarelse af dine eventuelle spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer her.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 42 01 29
info@vvs-lykke.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon