Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Jensen
Virksomhedsindehaver – VVS-installatør og daglig leder

Renovering og nybyg

Vi er din lokale totalentreprenør til renovering og nybyg

Uanset om du skal have udført renovering af badeværelse, udvidelse af bryggers eller omlægning af køkkenet, så står vi hos Bedre Bad Frederikshavn klar til at hjælpe dig. Vi skaber løsningen uanset projektets type og vi sørger for alt fra levering af produkter, installation og hele entreprisen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Vi går op i vores fag

Vi sælger ikke blot produkter plus en arbejdsløn — vi sælger løsninger, hvor hele løsningen, produkterne og prisen er aftalt på forhånd.

Vi går op i vores fag og kræser om enhver detalje i vores løsninger. Vi bestræber os på at levere høj kvalitet i vores løsninger – uanset om vi udfører en opgave i en bolig, en institution eller i erhvervsbygninger. Vælger du Bedre Bad – Bedre Energi Frederikshavn, så står vi med ansvaret for at løse opgaven. Det vil sige at vi tager os af hele opgaven og er tovholder på hele processen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Vi tager hånd om hele opgaven

Uanset om opgaven drejer sig om nybyg eller renovering, så er det fordelagtigt at man som forbruger har én tovholder. En tovholder holder styr på hele processen og alt hvad det indebærer. Når du hyrer Bedre Bad – Bedre Energi Frederikshavn får du en kompetent totalentreprenør, der sørger for koordineringen, bestilling af materiale og ikke mindst udførelsen af opgaven – dvs. at vi tager os af alt det besværlige arbejde.

Vi samarbejder med andre professionelle håndværkere – både tømreren, elektrikeren og maleren, som muligvis skal være med inde over din opgave. Vi udvælger nøje vores samarbejdspartenere efter kriteriet om, at de vægter kvalitet og faglighed ligeså højt som os selv. Vi arbejder ikke på akkord, for så bliver resultatet ikke tilfredsstillende – og det skal det være. Det skal være et solidt og godt håndværk vi leverer – hver gang!

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Få professionel rådgivning

I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi selvfølgelig også tilbyde professionel rådgivning fra start til slut. Kontakt os på telefon 98 42 01 29, så vi kan tage en snak om dit byggeprojekt. Uanset om du vil have nybygget en tilbygning eller renoveret et eller flere rum i en samlet afdeling, så kan vi hjælpe dig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 42 01 29
info@vvs-lykke.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon