Smedearbejde udføres i Frederikshavn

VVS Lykke har i mange år serviceret Frederikshavn og omegn med kvalitets smedearbejde. Herigennem har vi erhvervet os evnerne til at udføre enhver type smedearbejde - uanset størrelse og kompleksitet. Desuden er vores smede også kvalificerede til at udføre VVS-arbejde, hvilket ofte er en fordel for vores kunder.

Hos VVS Lykke er vi en moderne vvs-virksomhed med et væld af forskellige kompetencer. Derfor kan vi med garanti sige, at vi kan løse alle typer af almindelige opgaver samt visse specialopgaver. Vi løser både traditionelt smedearbejde og mere avancerede smedeløsninger, hvor vi udtænker unika løsninger.

Hyrer du Bedre Bad Frederikshavn som smed til din opgave, er du garanteret at opgaven løses i allerhøjeste kvalitet. Samtidigt kan du være tryg ved tanken om, at vi er en kompetent og pålidelig vvs-virksomhed.

Komplekst smedearbejde? Det klarer vi!

Vores smede løser naturligvis alle de gængse smedeopgaver. Vi har den grundlæggende knowhow indenfor faget, som enhver smed skal besidde. Udover dette, så besidder vi også de nødvendige kompetencer til at skabe en specialtilpasset smedeløsning. Vi kan fremstille delkomponenter ligesom i vil have dem.

Står du med en opgave, som ligger uden for normalen, så forhør dig på tlf. 98 42 01 29. Vi svejser, skærer og former opgaven indtil den passer til dit behov. Vi arbejder med alle materialer og udfører mange forskellige overfladebehandlinger.

Hos VVS Lykke er vi stolte medlemmer af den landsdækkende vvs-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi. Herigennem bliver vi konstant holdt opdateret med de bedste løsninger på markedet, samt har et stort netværk af kompetente kollegaer, at trække på. Dette tillader os, at tilbyde vores kunder de bedst mulige løsninger og kvalitets smedearbejde.

Et kompetent team

Vi stræber efter at levere de absolut bedste løsninger på markedet, samt yde service på højt niveau. For at sikre, at vores medarbejdere er styrket til dette mål, sender vi dem løbende på kurser, for at skærpe kompetencerne inden for alle vores kerneområder. Herigennem kan vi hos Bedre Bad Frederikshavn sikre, at vores kunder får leveret de bedste løsninger, udført af en professionel medarbejderstab.

Vi kan hjælpe dig med enhver smedeopgave, og garanterer dertil at du får leveret en løsning i høj kvalitet. Vi sørger for at holde os opdateret omkring de bedste materialer samt de nyeste og innovative teknikker. Har du spørgsmål til noget i forbindelse med smedearbejde? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 98 42 01 29.

Med Bedre Bad Frederikshavn som samarbejdspartner er du sikret en leverandør, der har fokus på, at overholde aftalen. Det vil sige, at vi altid leverer opgaven inden for de aftalte rammer - i rette tid, i god kvalitet og uden nogen ekstra omkostninger undervejs.

Smedearbejde inklusive levering og montering

Hos Bedre Bad Frederikshavn arbejder vi med konceptet totalløsninger. Det betyder i store træk, at vi bliver din totalleverandør på projektet og dermed kan sikre dig arbejde i høj kvalitet. Vi sørger for alle leverancer af materialer, bearbejdning af materialerne samt koordineringen af nødvendige håndværkere og fagfolk undervejs.

Til sidst forlader vi først projektet, når alt er ryddet op og arbejdet er fuldstændigt færdig. Derfor skal du være klar over, at vores priser inkluderer alt dette og derfor kan virke højere ved første øjekast. På den lange bane opnår du dog en fordel ved dette. Du får arbejde, der med garanti holder langt ud i fremtiden, og undgår hovedpinen med koordineringen af håndværkere og leverancer.

Se mere:

VVS

Blikkenslagerarbejde

Nyt badeværelse

Solvarme og jordvarme

Rådgivning