Totalløsninger og projektstyring

Vi tilbyder totalløsninger til både vores private og erhvervskunder.

Står du overfor at skulle tilbygge, renovere eller bygge nyt, så har du sikkert en masse spørgsmål til forskellige løsninger og muligheder, der findes på markedet. Kontakt VVS-Lykke i Frederikshavn og få overblik over løsningsmuligheder og et prisoverslag på en totalløsning til din bolig eller virksomhed. En totalløsning fra din lokale VVS- og energiekspert i Frederikshavn betyder, at vi tager fuld kontrol over dit projekt.

Bestil et gratis badtjek og få gratis rådgivning

Totalløsninger til nyt badeværelse

Skal du f.eks. have totalrenoveret badeværelset, så vil hele processen foregå igennem os. Du vil få en af vores medarbejdere som fast kontaktperson tilknyttet projektet. Ved en totalløsningen står vi for hele koordineringen - helt fra idéfasen med udvælgelse af design, indretning og materialer. Vi står også for levering, installation og oprydning. Hvis dit projekt er en større opgave, så sørger vi for at hyre de rette håndværkere til udførelsen af opgaven. Vi sikrer at tømreren, mureren og elektrikeren kommer i den rigtige rækkefølge og til den rette tid. Med en totalløsning hos VVS-Lykke i Frederikshavn er du i trygge hænder - du skal blot læne dig tilbage og se frem til at dit nye, lækre badeværelse står klar til brug. Dit projekt bliver løst af en masse gode faguddannede håndværkere, der sikrer dig kvalitetshåndværk og kvalitets produkter således, at din løsning holder i mange år fremover.

Vi tilbyder desuden totalløsninger til:

  • Køkken
  • Bryggers
  • Toilet
  • Energi
  • Tilbygninger

Prisen på en totalløsning

Når du vælger en totalløsning hos Bedre Bad – Bedre Energi skal du være opmærksom på, at alle vores priser er alt inklusiv. Det betyder at vores priser ved første øjekast godt kan virke dyrere end konkurrentens, men i sidste ende er prisen faktisk langt lavere da vi både leverer, monterer og installerer for dig helt uden ekstra omkostninger. Det betyder også at du aldrig kommer til at modtage ekstra regninger eller pålagt gebyrer, som først bliver sendt efter færdiggørelse af projektet. Vi er stolte af at være en af de eneste VVS-installatører i Danmark, med transparente priser og uden skjulte regninger.

Men vores transparente priser er langt fra den eneste grund til at vælge Bedre Bad – Bedre Energi Frederikshavn som totalentreprenør. Du slipper nemlig også for alt besværet med koordinering af forskellige håndværkere, da vi sørger for alle de praktiske opgaver i forbindelse med udførelsen af dit nye drømmebadeværelse eller bryggers. På den måde har du kun en kontaktperson og kan læne dig tilbage, mens du venter på at åbne dørene til dit nye, funklende badeværelse eller bryggers.

Mange års erfaring har vist os at denne løsningsmetode oftest er den mest effektive og at det samtidig er mest behageligt for vores kunder.

Vi tilbyder gratis badtjek og rådgivning til dit nye badeværelse

En del af Danmarks største VVS-kæder

Vi er en del af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en af Danmarks største kæder af VVS-installatører. Det er et netværk af kompetente fagfolk, der udfører badeværelser og bryggers i totalløsninger samt alle former for energi- og varmeinstallationer. Du er derfor i trygge hænder, når du vælger os som samarbejdspartner til dit nye badeværelse eller bryggers.