Ventilation - løsninger til private og erhverv

Der findes flere typer af ventilation, som alle har forskellige fordele. Hos Bedre Bad - Bedre Energi Frederikshavn vil vi gerne give dig den rette vejledning til at vælge den rette type ventilation, som er tilpasset til dit behov. Med det rigtige ventilationssystem kan du skabe et bedre indeklima i boligen/arbejdspladsen. Vi leverer ventilationsløsninger til:

  • Private boliger
  • Virksomheder
  • Institutioner

God ventilation bidrager til et sundt arbejdsmiljø med velvære og komfort - det gælder både på hjemmearbejdspladsen og i større kontorfællesskaber. Et velventileret lokale gavner alt andet lige produktiviteten. Der kan også være lovmæssige sikkerhedskrav til ventilation på en arbejdsplads.

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Frederikshavn har vi omfavnende erfaring i både ventilationsanlæg, klimaanlæg og energivenlige udsugningsanlæg. Vi kan hjælpe med at afdække dit og virksomheders specifikke behov.

Regelmæssig service til erhverv

Begå ikke den fejl, at overse den regelmæssige servicering af udsugningsanlæg, ventilationsanlæg og klimaanlæg. Service er nødvendigt for at bibeholde optimal drift og et fornuftigt ressourceforbrug. Gennem årene har vi specialiseret os i optimering af driften og besparende ventilation med varmegenvinding og genvækst samt veltrimmede industriinstallationer. Vores energioptimering kan give dig større økonomisk gevinst for virksomheden. Vi brænder for at optimere dit arbejdsmiljø med korrekt ventilation. Kontakt os på tlf. 98 42 01 29 og få et uforpligtende tilbud.

God ventilation giver højere produktivitet

Man arbejder ganske enkelt bedre, når forholdene er i orden. Derfor bør du aldrig undervurdere værdien af korrekte ventilationsforhold i dine bygninger. Ved korrekt ventilation undgår du, at dine medarbejdere føler sig sløve, eller har ondt i hovedet pga. dårlig ventilering. Godt indeklima kan bl.a. opnås igennem fugtstyret ventilation, som automatisk justerer efter behovet. Derudover anbefaler vi også støjsvage og lydløse ventilatorer til erhverv og kontorer, da unødvendigt støj også har indflydelse på medarbejdertilfredsheden.

Det kræver god udskiftning af luften i en bygning, hvis du vil have et godt indeklima, et sundt hus og endnu sundere mennesker. I dag er mange nye og energirigtige boliger tætte og velisolerede, da de på den måde bedst muligt holder varmen inde og reducerer energiforbruget. Det betyder bare også, at korrekt ventilation i dag er vigtigere end nogensinde. Det er vigtigt for dine bygninger, og menneskerne som befinder sig i dem, at der konstant bliver tilført frisk luft. Dette gør sig gældende i hele boligen, men det er især vigtigt i rum med fugt og damp, såsom køkkener og badeværelser. Har du f.eks. et badeværelse uden mulighed for at åbne et vindue, så er en ventilator til badeværelset altafgørende for indeklimaet. Det er nemlig meget vigtigt for rummet at få tilført frisk luft og at den ”gamle” og ofte fugtige luft bliver ført bort.

Sørger du for en korrekt ventilation i din bygning, så undgår du i højere grad fugtskader, svamp og råd. Det er både sundt for boligen, men også for familien eller medarbejderne, som har deres daglige gang heri. Udover de helbredsmæssige fordele herved, så er der også en økonomisk vinkel. Luft som er vandholdigt og brugt kræver nemlig mere energi at varme op. Derfor er der gode penge at spare ved installationen af ventilation i bygningen.

Vi brænder for at optimere dit arbejdsmiljø med korrekt ventilation. Glæd dig til at mærke forskellen.

Rådgivning, installation og service

Bedre Bad Frederikshavn - VVS Lykke varetager hele opgaven med ventilation. Fra rådgivning til installation, så dit anlæg er klar til brug. Vi udfører og lægger vægt på service efterfølgende. Vi har mange års erfaring med ventilation til erhverv og private boliger. Vi kan hjælpe hvis du ønsker ventilation i kælderen, men vi kan også hjælpe med ventilationsanlæg til industri.

Tag os med på råd før en eventuel udvidelse af ventilationen i dine bygninger. Vi kan sikre dig, at de bedste teknikker tages i brug, og at du får lige præcis den ventilation, som passer til dine behov. Sammen kan vi skabe et sundt og forebyggende indeklima, som giver dig en gladere familie/arbejdsplads, og som i det lange løb kan spare dig mange penge! Vi kan desuden varetage alle former for service og indregulering af ventilationsanlægget.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om ventilation og indeklima. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Se mere:

Vand- og varmesystemer

Gulvvarme

Renovering og Nybyg

Quooker Kampagne