Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Jensen
Virksomhedsindehaver – VVS-installatør og daglig leder

Ventilation – løsninger til private og erhverv

Der findes flere typer af ventilation, som alle har forskellige fordele. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Frederikshavn vil vi gerne give dig den rette vejledning til at vælge den rette type ventilation, som er tilpasset til dit behov. Med det rigtige ventilationssystem kan du skabe et bedre indeklima i boligen/arbejdspladsen. Vi leverer ventilationsløsninger til:

  • Private boliger
  • Virksomheder
  • Institutioner
Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - kontor

Sundt arbejdsmiljø med god ventilation

God ventilation bidrager til et sundt arbejdsmiljø med velvære og komfort – det gælder både på hjemmearbejdspladsen og i større kontorfællesskaber. Et velventileret lokale gavner alt andet lige produktiviteten. Der kan også være lovmæssige sikkerhedskrav til ventilation på en arbejdsplads.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Frederikshavn har vi omfavnende erfaring i både ventilationsanlæg, klimaanlæg og energivenlige udsugningsanlæg. Vi kan hjælpe med at afdække dit og virksomheders specifikke behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - udefra

Regelmæssig service til erhverv

Begå ikke den fejl, at overse den regelmæssige servicering af udsugningsanlæg, ventilationsanlæg og klimaanlæg. Service er nødvendigt for at bibeholde optimal drift og et fornuftigt ressourceforbrug. Gennem årene har vi specialiseret os i optimering af driften og besparende ventilation med varmegenvinding og genvækst samt veltrimmede industriinstallationer. Vores energioptimering kan give dig større økonomisk gevinst for virksomheden. Vi brænder for at optimere dit arbejdsmiljø med korrekt ventilation. Kontakt os på tlf. 98 42 01 29 og få et uforpligtende tilbud.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af ventilationsløsninger

God ventilation giver højere produktivitet

Man arbejder ganske enkelt bedre, når forholdene er i orden. Derfor bør du aldrig undervurdere værdien af korrekte ventilationsforhold i dine bygninger. Ved korrekt ventilation undgår du, at dine medarbejdere føler sig sløve, eller har ondt i hovedet pga. dårlig ventilering. Godt indeklima kan bl.a. opnås igennem fugtstyret ventilation, som automatisk justerer efter behovet. Derudover anbefaler vi også støjsvage og lydløse ventilatorer til erhverv og kontorer, da unødvendigt støj også har indflydelse på medarbejdertilfredsheden.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - boligforening

Udskiftning af luften er vigtigt

Det kræver god udskiftning af luften i en bygning, hvis du vil have et godt indeklima, et sundt hus og endnu sundere mennesker. I dag er mange nye og energirigtige boliger tætte og velisolerede, da de på den måde bedst muligt holder varmen inde og reducerer energiforbruget. Det betyder bare også, at korrekt ventilation i dag er vigtigere end nogensinde. Det er vigtigt for dine bygninger, og menneskerne som befinder sig i dem, at der konstant bliver tilført frisk luft. Dette gør sig gældende i hele boligen, men det er især vigtigt i rum med fugt og damp, såsom køkkener og badeværelser. Har du f.eks. et badeværelse uden mulighed for at åbne et vindue, så er en ventilator til badeværelset altafgørende for indeklimaet. Det er nemlig meget vigtigt for rummet at få tilført frisk luft og at den ”gamle” og ofte fugtige luft bliver ført bort.

Sørger du for en korrekt ventilation i din bygning, så undgår du i højere grad fugtskader, svamp og råd. Det er både sundt for boligen, men også for familien eller medarbejderne, som har deres daglige gang heri. Udover de helbredsmæssige fordele herved, så er der også en økonomisk vinkel. Luft som er vandholdigt og brugt kræver nemlig mere energi at varme op. Derfor er der gode penge at spare ved installationen af ventilation i bygningen.

Vi brænder for at optimere dit arbejdsmiljø med korrekt ventilation. Glæd dig til at mærke forskellen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Bedre indeklima med vores ventilationsløsninger

Rådgivning, installation og service

Bedre Bad Frederikshavn – VVS Lykke varetager hele opgaven med ventilation. Fra rådgivning til installation, så dit anlæg er klar til brug. Vi udfører og lægger vægt på service efterfølgende. Vi har mange års erfaring med ventilation til erhverv og private boliger. Vi kan hjælpe hvis du ønsker ventilation i kælderen, men vi kan også hjælpe med ventilationsanlæg til industri.

Tag os med på råd før en eventuel udvidelse af ventilationen i dine bygninger. Vi kan sikre dig, at de bedste teknikker tages i brug, og at du får lige præcis den ventilation, som passer til dine behov. Sammen kan vi skabe et sundt og forebyggende indeklima, som giver dig en gladere familie/arbejdsplads, og som i det lange løb kan spare dig mange penge! Vi kan desuden varetage alle former for service og indregulering af ventilationsanlægget.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om ventilation og indeklima

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 42 01 29
info@vvs-lykke.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon