VVS Frederikshavn

Siden 1918 har VVS Lykke serviceret lokalbefolkningen med VVS i Frederikshavn. Med mange år i vvs-faget er vi i stand til at løse stort set enhver vvs-opgave. Kontakt os gerne, så vi kan se hvad vi kan gøre for jer, og hvordan vores ekspertise kan hjælpe med jeres VVS problem. 

Vi er medlem af kæden Bedre Bad - Bedre Energi, og gennem dette har vi mulighed for at efteruddanne vores ansatte. Vi er altid up-to-date, og har en bred viden inden for VVS faget. Vi levere altid kvalitetsløsninger, og vi er opmærksomme på de nyeste trends og tendenser, som vi tilpasser os efter. Det er vigtigt for os at vi er opmærksom på den teknologiske udvikling, så vi kan tilbyde den mest økonomiske, samt bedste løsning. 

Lokalt VVS-firma med kyndige VVS-installatører

Vi er autoriserede VVS-installatører og blikkenslagere. Vi sætter desuden en stor ære i, at arbejdet leveres til rette tid, til aftalte pris og udførelsen er i topkvalitet.

Vi løser både de små opgaver såsom udskiftning af pakninger og løbende toiletter, men vi kan også stå for komplet renovering af badeværelset samt rådgivning og projektering til enhver form for renovering og nybyg. Ved større byggeprojekter kan vi nemlig tage dig med på råd fra starten og være med helt indtil sidste møbel er monteret.

Søger du en professionel og autoriseret VVS-installatør i Frederikshavn, så kontakt os på tlf. 98 42 01 29 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. I fællesskab finder vi den optimale løsning, der giver mening i forhold til dit behov og økonomi.

Mangler du en VVS'er i Nordjylland? Så kontakt os!

Vi udfører vvs-arbejde i hele Nordjylland og vi er altid klar med et godt tilbud til dig. Uanset om du søger en VVS'er til renovering eller nyt badeværelse, køkken, varmeanlæg, gas-installation eller måske et ventilationsanlæg. Vi løser VVS-opgaver til kunder i hele Frederikshavn og omegn, herunder også Brønderslev, Hjørring, Nørresundby, Aalborg, Thisted, Hobro og Skagen.

Se mere:

Blikkenslagerarbejde

Smedearbejde

Nyt badeværelse

Solvarme og jordvarme

Rådgivning