Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Steen Jensen
Virksomhedsindehaver – VVS-installatør og daglig leder

VVS Frederikshavn

Siden 1918 har VVS Lykke serviceret lokalbefolkningen med VVS i Frederikshavn. Med mange år i vvs-faget er vi i stand til at løse stort set enhver vvs-opgave. Kontakt os gerne, så vi kan se hvad vi kan gøre for jer, og hvordan vores ekspertise kan hjælpe med jeres VVS problem.

Vi er medlem af kæden Bedre Bad – Bedre Energi, og gennem dette har vi mulighed for at efteruddanne vores ansatte. Vi er altid up-to-date, og har en bred viden inden for VVS faget. Vi levere altid kvalitetsløsninger, og vi er opmærksomme på de nyeste trends og tendenser, som vi tilpasser os efter. Det er vigtigt for os at vi er opmærksom på den teknologiske udvikling, så vi kan tilbyde den mest økonomiske, samt bedste løsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Lokalt VVS-firma med kyndige VVS-installatører

Vi er autoriserede VVS-installatører og blikkenslagere. Vi sætter desuden en stor ære i, at arbejdet leveres til rette tid, til aftalte pris og udførelsen er i topkvalitet.

Vi løser både de små opgaver såsom udskiftning af pakninger og løbende toiletter, men vi kan også stå for komplet renovering af badeværelset samt rådgivning og projektering til enhver form for renovering og nybyg. Ved større byggeprojekter kan vi nemlig tage dig med på råd fra starten og være med helt indtil sidste møbel er monteret.

Søger du en professionel og autoriseret VVS-installatør i Frederikshavn, så kontakt os på tlf. 98 42 01 29 eller mail info@vvs-lykke.dk. I fællesskab finder vi den optimale løsning, der giver mening i forhold til dit behov og økonomi.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Mangler du en VVS’er i Nordjylland? Så kontakt os!

Vi udfører vvs-arbejde i hele Nordjylland og vi er altid klar med et godt tilbud til dig. Uanset om du søger en VVS’er til renovering eller nyt badeværelse, køkken, varmeanlæg, gas-installation eller måske et ventilationsanlæg. Vi løser VVS-opgaver til kunder i hele Frederikshavn og omegn, herunder også Brønderslev, Hjørring, Nørresundby, Aalborg, Thisted, Hobro og Skagen.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 42 01 29
info@vvs-lykke.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon