Sol- og jordvarmeanlæg

Opnå store besparelser i din økonomi og skån miljøet med en alternativ varmeløsning.

Mange flere vælger grønne energiløsninger

De seneste år har alternative energiløsninger stormet fremad – og det er med god grund. Solvarme- og jordvarmeløsninger er solide og energirigtige som kan give dig besparelser på varmeregningen. Faktisk sparer vores kunder helt op mod 50 procent, når de skifter fra oliefyr til jordvarme eller solvarme. Tilmed er jord- og solvarmeløsningerne en energikilde som skåner miljøet.

Hvad er solvarme og hvordan fungerer det?

Solvarme kan i daglig tale også kaldes solcelleenergi og fungerer igennem solcellepaneler. Du har helt sikkert disse solcellepaneler på taget af huse, i haver eller i store solcelleparker. Typisk placeres solpanelerne på taget af private boliger, da der fanges flest mulige stråler fra solen. Solen bliver opfanget af panelerne og her omdannes solen stråler til energi. Energien kan bruges i din bolig til både strøm og varme. For at opvarme boligen med solens energi kræver det et solvarmeanlæg.

Men bør man investere i et solcelleanlæg i et land som Danmark, hvor vejret er ekstremt util(regn)eligt? Vejret i Danmark egner sig faktisk rigtig godt til et solcelleanlæg. De skyfrie, varme sommerdage er selvfølgelig optimalt for et solcelleanlæg, men de moderne løsninger sikrer at anlægget sagtens kan producere energi på en overskyet, regnfuld dag.

Hvis du vil sikre pålidelig drift af dit solvarmeanlæg, så er det vigtigt at man sørger for at vedligeholde anlægget. Dvs. at man holder panelerne fri for blade og skidt. Derudover kan du fordelagtigt planlægge årlige eftersyn ved en fagmand. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Frederikshavn tilbyder vi at servicere dit solvarmeanlæg. Kontakt os, og hør mere omkring vedligeholdelse af dit anlæg.

Hvorfor vælge jordvarme til sit hus?

Et jordvarmeanlæg udnytter varme og temperaturforskelle i jorden. Anlægget trækker energien ud af jorden til at producere varme. Et jordvarmeanlæg fungerer med lange energislanger, som graves ned i din have. Jordvarme er en mere omfattende energioptimeringsform. Dette skyldes ikke så meget løsningen, og den energi der produceres, men forarbejdet med at grave slangerne ned. Jordvarmeanlæg er derfor dyrere at etablere, men på den lange bane får du billig energi og et vedligeholdelsesfrit anlæg. Ydermere vil etablering af et jordvarmeanlæg medføre betydelig værdistigning i din bolig.

Lyder mulighederne med sol- og jordvarme interessant, så tøv ikke med at kontakte Bedre Bad - Bedre Energi Frederikshavn. Få en uforpligtende snak om energiløsninger til din bolig – få gratis rådgivning til Bedre Energi.

Vi servicerer og installerer solvarmeanlæg i hele Nordjylland

Hos din lokale Bedre Energi Frederikshavn rykker vi ud og løser enhver opgave i forbindelse med solpaneler, solvarmeanlæg samt renovering af akkumuleringstanke eller udskiftning af cirkulationspumpe til solvarme.

Kontakt os og hør mere og få et uforpligtende tilbud herfra. Du finder vores kontaktoplysninger her.